Государство - эт уже как бы политическая надстройка
Ключевые слова "как бы".
тяжкие потуги философствования,схожие с абсолютным незнанием предмета.с такими познаниями в пивной бы "поразглагольствовать".цены б лектору не было.
Тогда ПОЧЕМУ ВЫ не любите Украину?
Попробуйте отнестись к НАШЕЙ стране как к СВОЕЙ и ВАМ станет проще и легче.
Останется просто тяжесть по прошлому и СССР.
Но СССР уже не вернётся, и слава богу.
Тогда ПОЧЕМУ ВЫ не любите СССР?
Попробуйте отнестись к НАШЕЙ стране как к СВОЕЙ и ВАМ станет проще и легче.
Останется просто тяжесть по будущему и Украине.
Все так красномовно, і питання і претензії.
Щоб любов була повноцінною, треба щоб було мінімум двоє, і ніколи не буде любові, якщо одна із сторін цього не хоче. Інтимна штука. Ніякі аргументи за, любов, не допоможуть. Є багато причин, чому у мене зникла любов до «Вашей страньі», правда не знаю що це означає, але це факт, я розлюбив. І що? Я став байдужий до того об’єкта. От і все. Якщо я приїду у «Вашу страну» і буду розкручувати свою нелюбов, то тоді вже з моєї сторони це буде виглядати як неповага. Ось так.
Ви просто не знаєтет що таке любов. Вам хочеться конвертувати любов в щось матеріальне.
Вы мазохист? 6 миллионов(минимум) сокращение населения, столько же выехало из-за ненормальных условий жизни, вот вам сухой остаток 20 лет незаможности хохляндии, и впереди страна без будущего.
Ви просто не знаєтет що таке любов. Вам хочеться конвертувати любов в щось матеріальне.
Вы мазохист? 6 миллионов(минимум) сокращение населения, столько же выехало из-за ненормальных условий жизни, вот вам сухой остаток 20 лет незаможности хохляндии, и впереди страна без будущего.