1 грн/хв на всі міжнародні дзвінки! Всі країни! Всі номери! Цілодобово!
Усі абоненти life:) мають можливість активувати послугу «Єдиний світ» та здійснювати міжнародні дзвінки за неймовірним тарифом — 1 гривня за хвилину розмови.
Пол: Зарегистрирован: 10.12.2005 Сообщения: 2853 Откуда: Galaxy far far away Репутация: 119.8 голосов: 43
Taai_liira писал(а):
Неймовірна пропозиція «Єдиний світ»!
1 грн/хв на всі міжнародні дзвінки! Всі країни! Всі номери! Цілодобово!
Усі абоненти life:) мають можливість активувати послугу «Єдиний світ» та здійснювати міжнародні дзвінки за неймовірним тарифом — 1 гривня за хвилину розмови.
вот. это дешевле. и всего 5 грн за подключение.
ты узнай лучше, потому как это может быть только на landlines
* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit
Это вот я до конца не смогла понять... 300 минут бесплатно у меня короче не будет?
Разве нет бесплатных минут когда 10 евро на счету?
Пол: Зарегистрирован: 10.12.2005 Сообщения: 2853 Откуда: Galaxy far far away Репутация: 119.8 голосов: 43
Taai_liira писал(а):
Это вот я до конца не смогла понять... 300 минут бесплатно у меня короче не будет?
300 минут В НЕДЕЛЮ. но это не на мобильный, а на обычный landline телефон в UK. пока у тебя будут хоть какие то деньги лежать на счету, то имеешь эти 300 минут в неделю.
по поводу лайф.... нужно всегда читать сноски, те которые маленьким шрифром в конце
** Перші 100 хвилин міжнародних дзвінків — 1,00 грн/хв, після використання 100 хвилин або закінчення 30-денного терміну дії послуги (залежно від того, яка подія відбудеться раніше) подальші міжнародні дзвінки тарифікуватимуться за поточними тарифами послуги «Планета life:)». 100 хвилин та початок перебігу 30 днів рахують від 1-го дня активації послуги.
Последний раз редактировалось: raindogs (Пт Май 18, 2007 15:26 pm), всего редактировалось 1 раз
300 минут В НЕДЕЛЮ.
по поводу лайф.... нужно всегда читать сноски, те которые маленьким шрифром в конце
** Перші 100 хвилин міжнародних дзвінків — 1,00 грн/хв, після використання 100 хвилин або закінчення 30-денного терміну дії послуги (залежно від того, яка подія відбудеться раніше) подальші міжнародні дзвінки тарифікуватимуться за поточними тарифами послуги «Планета life:)». 100 хвилин та початок перебігу 30 днів рахують від 1-го дня активації послуги.
та читаля я сноску. просто каждый месяц нцжно 5 грн платсть за услугу. А если 10 евро на счет положить, то я смогу 300 минут разговаривать бесплатно с О2? И деньги за это сниматься не будут?