Привожу рядки засекреченої в радянські часи писанини. Можна було отримати строк, і поїхати валити ліс. Може хто з молоді не повірить, але старші товариші підтвердять, якщо вистачить сміливості перебороти внутрішнього цензора, за це можна було поплатитись.
"Загальна декларація прав людини
Прийнята і проголошена резолюцією 217 A (III)
Генеральної Асамблеї ООН від 10 грудня 1948 року
Стаття 19 Кожна людина має право на свободу переконань і на вільне їх виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань та свободу шукати, одержувати і поширювати інформацію та ідеї будь-якими засобами і незалежно від державних кордонів."
Вчитайтесь в кожне слово. Це загальна декларація прав людини. Тут немає чого коментувати, ні лишнього слова, ні двозначностей, які нам так подобаються. Радянський Союз розвалився, не без допомоги цензорів, бо цензор це бездар, у якого є завдання перешкодити поширювати інформацію. Він, цензор, мав право на свій розсуд або дозволити сказати, або заборонити. Проростала лобода. Це була свого роду антиселекція, тому розпад СРСР був такий безболісний. Пропоную опитування.
Якось я поліз в Лурк подивитись ролик про ЯКуновича і його виборців, видовище я вам скажу, ввожу «Янукович» - пусто, я і так і сяк, все одно – помилка. Я не такий вже спец, але не можу зрозуміти як таке може бути. В інтернет. Знайомий каже що це елементарно, домовляються навіть з іншими країнами, я особисто не дуже вірю, але факт. Пробую ввести «проффесор», ну тут і потекло, все на своїх місцях. Зараз коли вводиш Янукович, то пише перенаправлено з «проффесор». Що це значить? Хто знає? Мабуть модератори, там в мережі, так вирішили, на свій розсуд.
Якось я поліз в Лурк подивитись ролик про ЯКуновича і його виборців, видовище я вам скажу, ввожу «Янукович» - пусто, я і так і сяк, все одно – помилка. Я не такий вже спец, але не можу зрозуміти як таке може бути. В інтернет. Знайомий каже що це елементарно, домовляються навіть з іншими країнами, я особисто не дуже вірю, але факт. Пробую ввести «проффесор», ну тут і потекло, все на своїх місцях. Зараз коли вводиш Янукович, то пише перенаправлено з «проффесор». Що це значить? Хто знає? Мабуть модератори, там в мережі, так вирішили, на свій розсуд.
Уважаемый если бы вы удосужились прочитать заглавную страницу Лурка то прочли бы что Лурк есть энциклопедия мемов.
То есть вводя обычное название сабжа лурк автоматом переводит вас на статью.
Попробуйте ввести например "Ющенко" или "3-й президент Украины" вас перекинет на статью "Пасечник".
Начальник російського парламенту, Гризлов, заявив:
«Парламент – не место для дискуссий». Слово парламетн перекладається як говорильня, то виходить людина погоджується що в парламенті можна говорити, але тільки про те, що він сам дозволяє. В Росії воно так і є, тому, що все життя російське це імітація всього і мавпування Заходу. Нічого проти того не маю, бо у них своя голова на плечах. Може вони вважають себе за еталон. Будь ласка, мають право так думати.
А ми, як? Я привів 19 статтю з декларації прав людини.
«Стаття 19 Кожна людина має право на свободу переконань і на вільне їх виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань та свободу шукати, одержувати і поширювати інформацію та ідеї будь-якими засобами і незалежно від державних кордонів."».
Перший коментар – «Мастяр опять подкинул горячих "фекашек" на форум, на кого работаем товарисч?».
Мати можливість говорити, для шановного страшно, і головне щоб інші не мали можливості вкласти свою думку.
Я б, банив тих, хто затикає іншому рот, тим більше, що це обовязок громадянина.
«Стаття 19 Кожна людина має право на свободу переконань і на вільне їх виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань та свободу шукати, одержувати і поширювати інформацію та ідеї будь-якими засобами і незалежно від державних кордонів."».
даже если идеи откровенно фашистские/сепаратистские/антигосударственные?
Добавлено спустя 16 минут 38 секунд:
почистил...
ПС: Калека, не понятно зачем было влезать в срач, который Вас никоим образом не касался...
даже если идеи откровенно фашистские/сепаратистские/антигосударственные?
Добавлено спустя 16 минут 38 секунд:
почистил...
ПС: Калека, не понятно зачем было влезать в срач, который Вас никоим образом не касался...
Если я увижу, как пытаются насиловать женщину, мне что, мимо проходить - это тоже меня не касается.
А поставить на место хама - святая обязанность уважаюшего себя человека.
Если ЖЛОБ - ваш друг и ему разрешено всем хамить на форуме - так и напишите, тогда больше ни одного замечания в его адрес не будет.