Як вам не стидно, в своїй країні, чужою мовою розмовляти. Немало того що москальня Україну обкрадає, і мову знищує, так ви щей просите ласкаво, аби далі вас принижували. З вас цілий світ сміється, а ви як ті стовпи стоїте і тупими очима дивитесь один на одного, і цвірінькаєте ?па руски?. Що вам малого то го що з вас росіяни з Росії хохлами називають, а ви як ті пси, без дому, бігаєте за ними, хвостами махаєте, і язиком задниці їм лижете? Стидь і ганьба вам. Фу, аж вам з рота гімном чути.
Як вам не стидно, в своїй країні, чужою мовою розмовляти. Немало того що москальня Україну обкрадає, і мову знищує, так ви щей просите ласкаво, аби далі вас принижували. З вас цілий світ сміється, а ви як ті стовпи стоїте і тупими очима дивитесь один на одного, і цвірінькаєте ?па руски?. Що вам малого то го що з вас росіяни з Росії хохлами називають, а ви як ті пси, без дому, бігаєте за ними, хвостами махаєте, і язиком задниці їм лижете? Стидь і ганьба вам. Фу, аж вам з рота гімном чути.
автор: Тарас Шевченко
Задумайтесь.
чомусь не дуже схоже на Тараса Шевченка... :? А українську мову треба знати, бо це державна мова. Але якою мовою розмовляти у повсякденному житті - це особиста справа кожного.
He6o)l(uTeJlb, можу сказати, що ви українську мову не так вже й добре знаете... іноді бувають і русизми... :|
автор: Тарас Шевченко
Задумайтесь.
чомусь не дуже схоже на Тараса Шевченка... :? А українську мову треба знати, бо це державна мова. Але якою мовою розмовляти у повсякденному житті - це особиста справа кожного.
He6o)l(uTeJlb, можу сказати, що ви українську мову не так вже й добре знаете... іноді бувають і русизми... :|
Слідкуй в першу чергу за своїми пізнаннями „рідної” мови.
І кожен день я вдосконалюсь і в цьому плані, в плані мови.
"Але якою мовою розмовляти у повсякденному житті - це особиста справа кожного" – прочитай ще раз перший пост.
Задумайтесь - слово українське. Якщо ви думаєте, що в українській мові, 150 слів, то глибоко помиляєтесь, ця мова породила і руську, і бєларуську, і польську і болгарську,ін.
Задумайтесь - слово українське. Якщо ви думаєте, що в українській мові, 150 слів, то глибоко помиляєтесь, ця мова породила і руську, і бєларуську, і польську і болгарську,ін.
Пол: Зарегистрирован: 10.12.2005 Сообщения: 2853 Откуда: Galaxy far far away Репутация: 119.8 голосов: 43
He6o)l(uTeJlb писал(а):
Серега писал(а):
А вывод зделал на русском языке!!!
Vot takoy vot idiotizm, i ottalkivaet ludey ot ukrainskogo yazika i kulturi.
Последний раз редактировалось: raindogs (Чт Авг 24, 2006 19:46 pm), всего редактировалось 1 раз
Не тільке це, мій любий друже! Навіть Ісус Христос має українське походження, бо його мати називали Марія. А це ж щире українське ім'я! А оті кляті москалі вкрали від нас нашого Бога, як вкрали в нас все: незалежність, вільну думку, нашу культуру. І, уявіть собі, навіть наш газ та нафту!!! Навіть з неба нас, небожителів святих, прогнали От же ж гидота неповноцінна!
P.S. А в українській мові не 150 слів, як того хочуть кляті москалі, а цілих 189!!!!!!!! Уявіть собі, як москалі нам, носіям великої культури, просвітникам усього людства заздрять!!!!! Тому й намагаються нас, кляті, зганьбити, принизити, коли кажуть про 150 слів! Подлюки мерзотні!!! Ми - єдині світочі у темному царстві людському, колискова цивілізації!!!! І навіть бандерлооги нам заздрять, не кажучи про клятих москалів!
P.P.S. А рука тянеться і тянеться до маракуї... Аж страшно!
Задумайтесь-украинское слово..и я не понимаю вы что украиский язык будете любить или ненавидеть из-за того, что кто-то, кто вам не нравится разговаривает на нем?
Пусть он где-то не прав, но относитесь толерантно...лично меня почему-то не цепляют его посты..