У цьому році до нього приєдналося вже 1 000 000 людей по усій Україні. його визнали самим динамічно розвиваючим ся Книжковим Клубом в світі. сотні книг у кожному журналі, котрий безкоштовно присилається на кожен сезон, також там можна знайти музику, ігри, раніше кіно, у чому випуску не знайшов я кіна)
Також Ексклюзивні книги від Клубу, наприклад Пауло Коельо Написав нову Книгу "Подібно Річці" , спеціально тільки для Книжкових клубів. Котру можна купити тільки у Книжковому клубі. Ціни різні, від 13-15 до 70-80 грн. Більшість книжок від 20 до 30 грн. Також діє система знижок, тим хто рік провів у Клубі знижка 10% і так далі, до 5 років 25%. Усі новинки бестселери, та інше можна там знайти. Усім раджу приєднуйтеся! Я вже майже 2 роки там, і дуже задоволений!
www.bookclub.ua[/url]
Нахрен я буду ждать месяц свой заказ по афигезным ценам? Я пойду на рижский рынок и куплю это наместе и в 2 раза дешевле,и выбор там куда больше, нежели в этом клубе,такая муть.
Не скажить. На ринках я книжки ніколи не купляв, за ціни не знаю. Але зовсім не думаю що таку книгу як у Клубі я куплю за 30 то ви на ринку за 15, це смішно не реально. максимально може бути переплата на 5 грн.
Я наприклад, за сезон купляю в клубі одним замовленням 2-4 книги, на 50-65 грн, думаю на три місяці це не багато. Ну кому як)
Не смотря на то что сайт изобилует всевозможной литературой, на нем нет таких авторов как:Кундера, Борхес, Кортасар, Павич, Воннегут, Пелевин, Сорокин, Липскеров и т.д., а это говорит о его направленности на чистую коммерцию, любую книгу которую они предлагают можно купить на рынке или в книжном супермаркете по такой же цене: так в чем смысл?
2lex - ну справа у тому що не кожну книжку можна купити на ринку, дуже багато ексклюзівів та ін. такого що можна тільки у них придбати. Якщо хочеш, можеш написати їм листа, про прохання виставити у список книг ту котру хочеш прочитати. Справа у тому, що вони гроші котрі отримують від нас, пускають не у свій гаманець, а на розвиток Клубу. І це дуже радує)
Нахрен я буду ждать месяц свой заказ по афигезным ценам? Я пойду на рижский рынок и куплю это наместе и в 2 раза дешевле,и выбор там куда больше, нежели в этом клубе,такая муть.
2lex - ну справа у тому що не кожну книжку можна купити на ринку, дуже багато ексклюзівів та ін. такого що можна тільки у них придбати. Якщо хочеш, можеш написати їм листа, про прохання виставити у список книг ту котру хочеш прочитати. Справа у тому, що вони гроші котрі отримують від нас, пускають не у свій гаманець, а на розвиток Клубу. І це дуже радує)
Дык писал уж не раз, а насчет Эксклюзивов, какие книги ты имеешь ввиду?
Пауло Коельо - "Подобно Реке" 20 грн.
Роман ШОК - Елізабет Костова "Історик" 25 грн.
Любко Дереш "Культ" 15 грн.
Скот Оден "Бронзовій Воин" 17 грн.
Глен Мид "Пески Саккарі" 18грн.
ну і ще дуже дуже багато книжок, це основні такі. Потім багато художньої літератури перекладеної на Українську мову. Дуже багато навчальної літератури, та ін.
ще раз скажу, Ексклюзів від КЛУБУ. ) Декотрі книги, ти не купиш в жодному магазині, чи то ринку. наприклад нова книга Пауло Коельо. Він її написав спеціально тільки для книжкових клубів світу. розумієш.
Специально для книжных клубов? Впервые слышу такую чушь! Просто ограничивается эксклюзив тем, что издатель в Украине предоставил прраво продавать свою продукцию только этому книжному клбу. Я могу спокойно пойти и купить эту книжку,только будет написано РОСМЭН(Москва), а не Харьков. Это такой прикол. А насчёт переплаты,я спецово сравнивал книженцию одну,помоему про 100 самых загадочных явлениях в мире. Дык нашёл я на рижском рынке такую книжку,за 18 грн,а не за 37,50,как в клубе предлагали,выводы делайте сами.
Книгу Пауло Коельо "Подобно Реке" ти не купиш ніде, окрім як у Книжкових клубах Світу. Ціна на різні книжки може бути різною, так справді на одну може різниця бути в 20 грн. На іншу в 1 грн.
Висновки робе кожен собі. Я вже давно визначився.