Виступає у парламенті представник правої націоналістичної партії.Тема доповіді - про екологію.- Шановні колеги, ну що ж це так твориться? Дерева сохнуть, ріки міліють...Скоро не буде де втопити чи повісити москаля.
Вийшов кум з хати, потягнувся, позіхнув.Чує на сусідній горі, у кума в хаті
хтось верещить...
- Куме!!!
- Що?
- Хто там у тебе верещить?
- Москаля спіймали, вбивати будемо!
- То я прийду допоможу, щоб швидше було!
- Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми стаханівці?!
--------------------------------------------------------------------------------
Йде українець на полювання і тут баче - москаль у ставку купається.
Українець зняв рушницю з плеча - Ба-бах - і вбив москаля. Дрібниця, але приємно.
--------------------------------------------------------------------------------
Приходе кум до кума у гості. За каліткою баче - на горобині щось велике у мішку підвішене та теліпається.
Кум злакався та й бігом у хату. Питає:
- Куме, це шо у вас на горобині висить?!
- Ой, біда, куме, біда. Ото приіхав до мене син мій старший з Москви, з навчання. Ти його корми, ти його пої - а він тобі "добрий дєнь, отєц"
Зібрав Бог кацапа, українця та японця і говорить:
- Стрибайте з цієї кручі и кричіть, чим або ким хочете стати після смерті.
Стриба Українець:
- Сало!!! Стає великим смачним куском сала с проріззю.
Стриба японець:
- Computer!!! І стає комп'ютером.
Кацап довго збирається з силами,... обдумує,... розбігається,... спіткається...
- Бляяяя!!!
Як перекласти на українську мову фразу “Извините, пожалуйста, повторите еще раз, а то я не расслышал”?
Відповідь “Га-а-а?”
- Вуйку, то ви танк підбили?
- Я.
- Так то ж совєтський танк.
- Я, Я.
Село в Галичині. Празник. Зі сходу приїхав чоловік до родича. Сидять за столом. Хтось піднімає келих і пропонує тост – за Зеника. Всі п’ють. Пішли в гості до іншої хати. Посідали за стіл. Знов випили за Зеника. І так по всіх знайомих – за Зеника. Нарешті той східняк не витримує, і з цікавості:
- Куме, а хто то такий той Зеник?
- О-о-о! Ти не знаєш? Зеник то є файний хлоп.
- Ну то хто то такий?
- Во видиш клуб стоїть?
- Ага.
- Ну то йдеш до нього, а там на задній стіні все написано.
Той побіг до клубу, заходить ззаду, дивиться, а там здоровенними буквами нашкробано – “БИЙ МОСКАЛІВ” і знизу підпис – ЗЕНИК.
Друга світова війна. Концтабір в Німеччині. Ведуть на розстріл англійця, француза і українця. І тут німецький солдат каже:
- Маєте хлопці право на останнє передсмертне бажання.
Англієць:
- Мені б ше перед смертю пляшечку віскі.
Принесли йому віскі. Француз:
- А я б шампанського випив.
Принесли шампанське. Українець каже:
- Я хочу, щоби мене наостанок чоботом копнули в дупу.
Німці посміялися. Але бажання є бажання, треба виконувати. Один розбігається і зі всієї сили дає підсрачника. Українець аж підскакує, вириває в якогось солдата автомат, другого б’є прикладом по голові, в третього випускає автоматну чергу, бере з собою англійця і француза, перескакує з ними через колючий дріт, біжить в ліс, там на пеньочку присідає. Ті двоє питають:
- Слухай, а ти не міг то скорше зробити, а то б нас розстріляли.
- А в нас українців завжди так, поки хтось в дупу не копне, то ніц робити не будемо.
В Карпатах розбився літак. Вижили троє – негр, араб і індус. Почало темніти. Вовки виють, страшно. Вирішили пошукати де переночувати. Ходили ходили – стоїть гуцульська хата. Стукають, відкриває двері старенький гуцул.
- Переночувати мона?
- Та, хлопці, але в мене хата маленька, на всіх місця не вистачить. Хтось мусить до стайні йти.
Індус: - Добре, я піду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть індус: - Там є корова, а в нас то тварина священна, я з нею під одним дахом знаходитися не можу.
Араб: - Ну то я йду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. На порозі стоїть араб: - Там є свиня, а в нас то тварина нечиста, то я з нею під одним дахом знаходитися не можу.
Негр: - Ну то я йду.
Пішов. Через 5 хв. стук в двері. Дід відкриває. А на порозі стоїть СВИНЯ і КОРОВА.
Cвято міста Верховина.
В місцевий клюб з івано-Франківська приіхала джазова банда музику лабати.
Але сталося лихо - гуцули інструменти музикальні під час розвантаження на землю покидали і зламали саксафон.
Голова району питає:
- А шо хлопці без цего не зіграєте?
Музиканти:
- Та який же джаз без саксафона , треба ремонтувати....
Голова району каже:
- Та і там у нас з горов коваль старий, він все годен поремонтувати, поїхали..
Сіли на фіру та й поіхали до коваля.....
Голова району:
- А шо діду Миколо зремонтуєте се хлопцям?...
Дідо:
- Зремонтую, чо не зремонтую, але зачекайте години зо дві...
З кузні чути страшенний гуркіт, мати і все інше.
Через дві години виходи дідо:
- Файні ви хлопці, але скажіть як ви так трембіту погнули???
Летять американці на Марс, а назустріч їм українці.
Янкі питаються: - Ну что там есть?
- Та вже нічого!
!!!!!Створив Господь мавпу. А тодi дивиться - ні, людина все ж краще.
Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: щоб до завтра менi людьми стали!
Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь - краса!
Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т.д. Але що це? Деякi мавпи все ще у лiсi по деревах стрибають!
Ну, вiн як гримне на них: "Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моiм?!"
Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом:
"А мы па-украински не панiмаем!"!!!!!))))))))
- Куме! А Ви знали шо мій сусід вампіром був?
- Ні! А як Ви дізналися?
- А я йому вчора осинового кілка в серце встромив, так він помер!
Західна Україна. Хлопчик (Х) приїжджає зі Львову до діда (Д) на весну. Бачить у хаті на стіні стару фотокартку.
Х: - Діду, це ти на фотознімку?
Д: - Я.
Х: - А хто це поруч із тобою?
Д: - Це дуже погана людина, дуже зла і недобра - Адольф Гітлер.
Х: - А чому ти тягнеш праву руку догори?
Д: - А це я кажу: "Хвилиночку, пане Гітлер!".
Синок (С) питається у тата (Т):
С: тату! тату! А хто такі жиди і хто такі євреї?
Т: Синку, євреї живуть в Ізраїлі, де будують незалежну єврейску державу, а жиди живуть в Україні, де будують незалежну українську державу.
С: тату, а хто такі маскалі і хто такі кацапи?
Т: : Синку, маскалі живуть у Росії, де будують незалежну маскальську державу, а кацапи живуть в Україні, де будують незалежну українську державу.
С: тату, а хто такі українці і хто такі хахли?
Т: О, синку, українці живуть в Америці, Канаді, Австралії, де будують незалежну українську державу. А хахли живуть в Україні і заважають жидам, кацапам і українцям збудувать незалежну українську державу!
- Куме, за кого ви будете голосувати?
- За Віктора Федоровича Януковича!
- Як не хочете казати, то й не кажіть!
Поїхав Янукович до Путіна. Просить його: Памагі мне стать Прєзідєнтам!
Путін каже: Харашо, памаґу. Толька услуґа за услуґу: ти мнє щас падрачі, а я тєбє патом памаґу Прєзідєнтам стать.
Подумав Янукович: П'ять хвилин приниження, зате потім п.ять або й десять років Президентом бути, - та й погодився.
Подрочив він Путіну. Приїжджає додому, а у нього на другий день долоні гнійниками покрились. Їде він у Феофанію, там зібрали консиліум, порадились та й кажуть: Методами традиційної медицини таке не лікується, але є народний метод. Тут в одному селі під Києвом є ставок з лікувальною водою. Треба поїхати до того ставка, помити в ньому руки, і тоді зразу хвороба зникне.
Їде Янукович з мигалками, з цілою колоною машин супроводу в те село. Йде до того ставка, миє у ньому руки. А там саме дядько рибу ловив. Побачив він те все, змотав він швиденько вудочки та й біжить до куми хвалитися: Кумо я тільки-що на власні очі бачив, як Янукович у нашому ставку руки мив.
А кума у відповідь: Та ти, мабуть, куме, вже до чортиків допився: то тобі ввижається, як Симоненко сраку миє, то як Медведчук горло полоще...
Галичина. Сидить дід при дорозі. Зупиняється авто:
- Дай боже! Діду, а як нам до Львова заїхати?
- Та во, так во прямо, прямо, а там направо.
- Ага, дякуємо.
Поїхали. Трохи згодом зупиняється інше авто:
- Добридень. Прошу пана, як нам дістатися до Львова?
- Так во прямо, прямо, і праворуч.
- Дякуємо.
Підїздить третє авто:
- Здравствуйтє, дєдушка. А как нам ва Львов праєхать?
- ...Вилазь! Приїхали.
гигиг оце так!
забув вказати лінк на оригінал соррі: - [url]moskaliv.net[/url] Приємного! [/url]
Последний раз редактировалось: He6o)l(uTeJlb (Вт Фев 14, 2006 23:10 pm), всего редактировалось 1 раз
що в вас зовсім не має почуття гумору! Я дуже сміявся))))))))))))))
если ты думаешь,что можно смеятся над тем,как в прямом виде насажывают на ху* то,что ты любишь,ты будешь смеятся?
Сомневаюсь. Ты выставил анекдоты мудаков,коим и сам я так понял явлешся. Ты охаял народ,представителем которого я являюсь,я неудивлюсь,если я увижу на каом нибудь дереве твоё повешеное тело с запиской,"За разжигание межнациональной розни приговорён к смертной казни через повешение".И я сочиу это правильным
якщо ти громадянин расії, то їдь туди, і з від ти пиши що хочеш, а доки ти на Українській, землі не треба такого казати. Я Українець, і що хочу то і пишу. не треба мені рота закривати.
если ты думаешь,что можно смеятся над тем,как в прямом виде насажывают на ху* то,что ты любишь,ты будешь смеятся?
Сомневаюсь. Ты выставил анекдоты мудаков,коим и сам я так понял явлешся. Ты охаял народ,представителем которого я являюсь,я неудивлюсь,если я увижу на каом нибудь дереве твоё повешеное тело с запиской,"За разжигание межнациональной розни приговорён к смертной казни через повешение".И я сочиу это правильным
робяты, это ж аники! кстати, для воинствующих русофилов сообщаю: на некоторых российских сайтах вывешены аналогичные аники, где в роли "чукчи" те самый вуйки и паны. и тот и тот юмор имеют право на существование, ибо у нас демократия. кроме того, такие жесткие вещи пишут друг на друга разные народы: англичане - на французов, и наоборот, финны на шведов, а те отвечают им взаимностью.
Небожитель был неправ. Потому что такие анекдоты в ввиду приближающихся выборов действительно некорректны и действительно порождают национальную возню (типа, я, Янукович, гарантирую всем что русский язык будет считаться официальным).
Этот форум аполитичен (я так думаю) и не должен служить бесплатной рекламой для какой-либо партии. Думать нужно о РОДИНЕ, а не о национальности или о языке, являющимся для конкретного индивидуума родным.
Та по-любому,Небожитель,ничёго в этом плохого не вижу,я особенно проорался с того,где Янек рук мыл!!!И вообще люди хватит гнать бред,юмор я люблю весь,я хочу это читать,если очень хочеться пишите про "хохлов"!Я их тоже прочитаю,посмеюсь.Небожитель выкладывай ещё,а то ей-Богу нет времени лазить по сайтам в поисках "москалив".Люди я повторяю,я очень люблю юмор!!!