вдумайтесь в заданный вопрос! чувак через телефон аську юзает, нафига ему полтора мегабита, анлимы и 3джи???
короче из самых дешевых и подходящих для тебя, темостартер, - это тариф "клик" от "Билайна": 2 коп за 1 м/б. подробнее смотри здесь http://www.beeline.ua/tariff/plans/click.wbp
Послуга «3G-Інтернет» доступна тільки абонентам, які придбали стартовий пакет «29» зі спеціальною наклейкою «3G-Інтернет» в Ексклюзивних офісах або дилерській мережі Beeline.
Як це працює
Beeline надає можливість користуватися послугою високошвидкісного доступу в інтернет за технологією третього покоління UMTS там, де діє покриття оператора Utel. Все що потрібно зробити, це переключити телефон у мережу Utel у меню вибору мережі вашого телефону.
ну я Ютелом пользуюсь, один хрен. безлимиточку бы ))
я не слышал про безлимитный интернет в этом сегменте...
я слышал, если не ошибаюсь у Ютел контрактный. около 400грн. вроде
и нашо оно тебе надо???
дык по такой цене и не надо ) я легче укртелеком или ту же Вива проведу )
ну если месторасположение жилья позволяет, то конечно)))
ОГО правда очень долго ждать(((
неплохое сейчас предложение у киевстара... комплект модем+сим = 119грн...
правда нужно еще умудрится его выхватить)))
вот только скорость так себе... 240 максимум...
5гигов за 119 грн...
Значит все будет нормально у меня? Скорость больше мегабита в городе на ютел даже с телефона? Тарифы где можно зыркнуть?
P.S. такая подпись сойдет? Или вобще нельзя?
Цитата:
На сьогодні технічні можливості мережі Utel дозволяють забезпечувати швидкість доступу до Інтернет до 3,6 Мбіт/сек. У середньому ж, швидкість становить від 500 Кбіт до 1 Мбіт (залежно від обладнання, що використовується, завантаженості мережі, відстані до найближчої базової станції та можливостей сайта, з яким Ви працюєте).
Часовой пояс: GMT + 2 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3