Я бачив = гамно !!
За весь мультфільм десь 5 смішних моментів! Суть гомер вилив какашки свині в озеро в озеро впала білка вилізла мутантом Спрінгфілд накрили ковпаком Гомера захотіли вбити він і сімя втікли на аляску Президент Шварцнегр незнаючи того наказав підірвати спрінгфілд Гомер всіх спасає...
Намарно викинуті 1.5 год часу
Я бачив = гамно !!
За весь мультфільм десь 5 смішних моментів! Суть гомер вилив какашки свині в озеро в озеро впала білка вилізла мутантом Спрінгфілд накрили ковпаком Гомера захотіли вбити він і сімя втікли на аляску Президент Шварцнегр незнаючи того наказав підірвати спрінгфілд Гомер всіх спасає...
Если тебе не нравится то и говори "Мне не нравится"А не так как ты выразился выше
Я бачив = гамно !!
Если тебе не нравится то и говори "Мне не нравится"А не так как ты выразился выше
Ой пробачте пан модератор)))...
Не вчи жити Флудера...
Мені пох на то шо ти написав ... поки мене не забанять 3 раз буду писати так як хочу зберігаючи правила (все шо не заборонено = дозволено)
отличный мульт + даже просто интересно смотреть на героев, так как он нарисован просто суперски, во многих моментах именно 3D графика с просто анимацией совмещена... классссс ---> симпсонов обожаю, ФИЛЬМ УДАЛСЯ!!!