Gehenna> Immortal> Creadle of Filth, це основні групи, в кого не має, спробуйте мене знайдіть у чаті, я дам.
Що таке Блек Метал? Блек Метал це найважчій стиль з усіх існуючих, важкий він не за виконанням, а за сприйманням людиною.
Той хто слухає блек метал, називається "Блекер", не плутати з сотонистами.
"блекер" слухає тільки блек метал.
професійна гра на електро гитарі, ідеально підібраний вокал, це буде мега блек метал гурт, такий як Gehenna, на мою думку він найкращій. Immortal не дуже якісні гітари, а Creadle of Filth вокал не той.
про всілякі Mahinhead прошу тут не писати, всей цей будяк тримайте при собі.
Блэкеры - это приспешники церкви сатаны в США,под предводительством Антона Лавея! Блэк слушается под настроение,а Гехенна - я бы больше сравнил с психоделикой и сатаникой.
психоделіка це дуже тягуче розуміння музики як стиля, візьми ДВАР- дарк вейв, навіть того ж Афекса Твіна, Сопор, Death In June(його я на фтп МКТ виклав все). Сотонинської музики як за стилем не існує, є блек метал. Що може бути жорсткіше за Іммортал??
психоделічна пісня у Гехени тільки НЕЙМОВІРНА !!!!!!!! ПІСНЯ!!!!!! AD ARMA AD ARMA !!!!!! Всі інше блек.
Дез Ин Джун... зачем ты его выложил? Я дурень скачал,думал дэз будет или блэк,а там такое... я кады на параше сижу пердю,ито мелодичнее выходит!
Иммортал канешн уважаю,Дима Боржир и Бегемот рулят,Чилдрены Оф Бодом ударились в альтернатив,а Кредалы в Готику и пауэр,Ин Флэймс... те ужо давно альтернативщина... А вот Сатирикон гарный блэк,тока достать ниде немогу.
до літа в мене буде увесь блек метал що можна зібрати у мелітполі, буде в тебе Сатірікони)Кредли у готику, так, треба зауважити, що готика в них гарніша виходить за блек.
Погано що в Україні немає блек метал гуртів) Саме важке що я чув це Skinhate> ТОЛ.
Про Німфетамін теж не чув, що ще за будяк)))) всі ці чілдрени та інші то все попса, якщо послухати Гехену.
Кредли, ось ще майже такеж саме Каббал, та Edge Od Sanity одна опера.
Чилдрены еси попса .. то я тогда не знаю, шо не попса ... Небожитель ... знаешь ли хоть одну банду, которая по технике исполнения превосходит их, кроме стратовариус (это их папики)
Чилдрены еси попса .. то я тогда не знаю, шо не попса ... Небожитель ... знаешь ли хоть одну банду, которая по технике исполнения превосходит их, кроме стратовариус (это их папики)
Я тільки що прослухав їх пісню Children of Decadence, та ще якусь без назви, блек метал вокал ще нічого не означає, гра на електро гитарі якась не зрозуміла, барабани зовсім погані. Георгіо послухай Гехену, і ти відразу зрозумієш що таке справжній Блек Метал!!!! Після Гехени всі інші блек гурти відходять на другий план.
Я навіть не знаю до якого їх стилю прив язати, може sympho black metall hzhz
hzhz...
Гехена помоему не чистяк блэк,а с психоделикой связан.
Слышал последний альбом Чилдренов,альтернативщина... очень разочаровали.
Самый чистый блэк - Диму Боржир и Бегемот
Взагалі знайти якусь групу чисто виконуючу свій стиль майже не можливо. Гехени в мене 33 пісні, з них тільки одна реально зв язана це AD ARMA AD ARMA зовсім ненормальна пісня!!!!!!!!!
Гехена просто дуже важка, Чілдрени зовсім легкі)