Мелитополь Мелитопольский форум
Предыдущая тема :: Следующая тема
Автор
MAFIA Писатель Пол: Зарегистрирован: 23.06.2007 Сообщения: 421 Репутация: 38.4 голосов : 5
ReZak, ты где? Ни на форуме, ни в личку не отвечаешь. Похоже, что "іаоупклзв" - какой-то "нестандартный" вариант
MAFIA Писатель Пол: Зарегистрирован: 23.06.2007 Сообщения: 421 Репутация: 38.4 голосов : 5
MAFIA писал(а): ReZak писал(а): іаоупклзв Навряд чи хтось відгадає
Щось не знайду відповіді… У загадці точно немає помилки? Це українське слово? Іменник? Принаймні, стандартний словник, підключений до MS Word, його не підкреслює?
Сочетания букв, отдалённо напоминающие укр.слова:
закупівло; звукопіла
звуколіпа; павуколіз
полузівка; лівозакуп
полуквазі; узкопліва
узоплівка
Других вариантов я не нашёл …
ReZak писал(а): іаоупклзв
Наврятче хтось відгадає
ReZak не відповідає, мабуть, це просто набір літер?
Наступне слово: ракобоб
ReZak Писатель Пол: Зарегистрирован: 15.06.2006 Сообщения: 469 Репутация: 27.4
Вечір добрий
іаоупклзв - це повинно було бути слово "залупівка".. замість букви "о" повинна була бути "а", пробачте за мій орфографічний словник.
Вордом я непользуюсь для проверки орфографических ошибок.
ReZak писал(а): Вечір добрий
іаоупклзв - це повинно було бути слово "залупівка".. замість букви "о" повинна була бути "а", пробачте за мій орфографічний словник.
Вордом я непользуюсь для проверки орфографических ошибок.
Ну, раз такі справи, користуйся хоч звичайним словником. До речі, з тебе розгадка слова "ракобоб "
ReZak Писатель Пол: Зарегистрирован: 15.06.2006 Сообщения: 469 Репутация: 27.4
но проблем, на досуге подумаю