Эх чуваки, круче корна для меня ниче нету
Из хардкора тяжкого в последнее время чето сильно прет Hatebreed, може у кого альбомы старые есть, поделитесь у меня тока 2003 года Rise of Brutality, мона сбацать равносильный обмен
Последний раз редактировалось: Drey (Вт Сен 13, 2005 15:23 pm), всего редактировалось 1 раз
Я слушаю электронную музыку в роде CRYSTAL METHOD, CIRRUS, CHEMICAL BROTHERS, BENASSI BROS и многие другие группы со сложной и оригинальной музыкой. НЕНАВИЖУ ПОПСУ И CRAZY FROG .
Я сам пишу музыку - её недавно выложил на PMP- шный FTP EXPERT - послушайте и шлите своё мнение. На днях залью последние свои ремиксы.
Пол: Зарегистрирован: 20.09.2005 Сообщения: 41 Откуда: Москва Репутация: 21
вот-вот!
слушаю почти всё...по настроению.
а вообще не могу жить без музыки и танцев!
Предложение:может откроем нов тему:sounds quote of the moment (будем писать те строки, которые напеваете весь день и которые не выходят из головы), или вот "саундтрэк прошедшего лета"
вот-вот!
слушаю почти всё...по настроению.
а вообще не могу жить без музыки и танцев!
Предложение:может откроем нов тему:sounds quote of the moment (будем писать те строки, которые напеваете весь день и которые не выходят из головы), или вот "саундтрэк прошедшего лета"
Я теж не можу жити без музики. а танці...що ти маєш на увазі? Що мені танцювати якщо я Готику слухаю?
А ти що слухаєш? У цій Темі треба писато що кому з музики подобається, а не "Музика. і танці" , а яка саме??
Після того як ти сказав що Nightwish - це не Готика :? я тебе буду ігнорувати. Бо з такими музикально не освіченними людьмі як ти я ще не зустрічався, ін. ж не можуть знати що це є насправді, тому і мовчать, а ти думаєш що самий крутий перець, і можеш казати усе що завгодно?? Скажу тому що НІ! На рахунок Nightwish я не буду навіть сперечатися, бо тут ти просто накурився мабуть, чи зовсім не знаєш що є Готика, хлопче зайди будь ласка на gothic.com.ua , можливо там тобі щось скажуть дійсне, якщо мені не віреш, але не думаю що то дійсне буде дуже сильно відрізнятися від мого дійсного.
Енігма - Ну поперше для кожного Гота, Готика своя, для когось Готика це Лінда. Для мене Енігма - цеГотика, я так хочу, і так для мене буде і є.
dark wawe/goth - Ти колись чув як грають Діджеї??? Так от є такий стиль який назвається саме dark wawe/gothic , це електронна музика, у стилі Готика, тобто грають її Готичні Діджеї, мабуть це тобі і не снилося.
Та ще одне, щоб робити якись заяви, ПОПЕРШЕ, думай що ти кажеш, і що правда це є? У твому випадку, треба було ДУЖЕ добре подумати.
Якщо ти там начав якиоїсь сатанинської муз. та думаєш що то готика, я ж кажу вона у кожного Гота своя, у тому то і справа що у ГОТА, а не у слухача, яким є ти.
Рівняти щось, з чимось не треба! То музика, це музика, то Готика, це Готика, от і усе порівняння.
Ще раз кажу я з тобою тут не збираюся сперичатися на тему, у якій я на 200 відсотків правий, просто прочитай то що прочитав колись я : gothic.com.ua , можливо ти не розумієш що є Готика, так зайди почитай.
Не треба казати на тру Готиший гурт що він не Готичний, це просто соромно повинно б бути.
wawe - хвиля, у данному випадку мається на увазі хвиля звуку. т таке ін.
Я теж у англ. не знаюся.
Nightwish - sympho-gothic metal