IMHO абсолютно нормальная позиция
Такая же как и в оппозиции Саакашвили
В случае вооруженного конфликта с любым возможным противником (в тч РОССИЕЙ) все разногласия побоку.
Воевать с любым возможным противником (в тч РОССИЕЙ).
Ржачно было слышать и видеть, как наш местный райсовет голосовал на вчерашней сессии по поводу поддержки России в её участии в военном конфликте...Думаю Путин или Медведев оценят это стремление..ППЦ!
Пол: Зарегистрирован: 10.05.2005 Сообщения: 171 Откуда: israel Репутация: 70.3
Drummer-girl писал(а):
Ржачно было слышать и видеть, как наш местный райсовет голосовал на вчерашней сессии по поводу поддержки России в её участии в военном конфликте...Думаю Путин или Медведев оценят это стремление..ППЦ!
бог ты мой,их мнение до ж...пы.Козлы и приспешники.Вот еслиб они свои зарплаты отдали беженцам может я бы задумался.А так козлы они.
Да и шашкой махать (или что там у Вас), Вам всёравно не придется. Отсидитесь где-нибудь, а потом снова "подмажетесь" и будете хвастать, мол, "как МЫ их..."
таких как я ,вы называете пятой колонной.так что в случае чего,вред от нее будет ощутимым,могу вас заверить.уж я постараюсь....
Кондоліза Райс повідомила, що обговорення питання про виключення Росії з Великої Вісімки почнеться 19 серпня."У нас є час поглянути на те, які позиції Росії стосовно різних дипломатичних, політичних і економічних інститутів", - сказала Райс, відповідаючи на питання про вірогідність виключення Росії з G8.
Також вона повідомила журналістам, що у вівторок до Брюсселю на зустріч глав МЗС країн-членів НАТО де і поснеться обговорення з питання виключення.
Також у свою чергу глава американської дипломатії назвала правильним рішення свого часу дати Росії можливість інтегруватися в західні структури.
Проте, за її словами, останніми роками Росія демонструє, що вона не готова повністю до руху в цьому напрямі.
"Це вибір Росії", - підвела підсумок Райс.
"У Грузії повинні знаходитися міжнародні миротворчі сили, які мають бути нейтральними. Одним з лідерів в цьому процесі може бути Євросоюз", - вважає Райс. У відповідь на питання про участь США в миротворчій ситуації, Райс зазначила, що не вважає потрібним спекуляції про роль Сполучених Штатів. "Лідируючу роль повністю можуть виконати ОБСЄ і Євросоюз" - заявила Райс.
"Якщо проблема виникла на території Південної Осетії, її необхідно було вирішувати в межах самої Південнішої Осетії", - зазначила держсекретар США. Нагадаємо, сьогодні Кандоліза Райс заявила, що Росія після подій в Грузії може не відновити свою міжнародну репутацію.
PS Решение правильное, но как справедливо заметила Латынина, ежели реально хотите что-то добиться от России - заблокируйте счета нужных людей и фирм на западе.
китайский какой то мальчег...я ему говорю,что у стран восьмерки нет единства в этом вопросе и германия с францией четко заявили,про желание дальнейшего партнерства.про италию разговор отдельный.а он про угрозу исключения-что само по себе бред.
китайский какой то мальчег...я ему говорю,что у стран восьмерки нет единства в этом вопросе и германия с францией четко заявили,про желание дальнейшего партнерства.про италию разговор отдельный.а он про угрозу исключения-что само по себе бред.
это ты живешь в мире иллюзий.
PS Многие СМИ уже заявили об угрозе исключения. Даже МВ дают заметку.