До речі, ніхто не зрозумів досить слушного зауваження WebRider.
Качати тільки з офіційних джерел. Це питання безпеки.
Список дзеркал є на офіційних сайтах.
Якщо версія не вказана, зазвичай мають на увазі останню версію, інакше робити безглуздо. )
SLP, не розумію, я вже в котрий раз зустрічаю Ваш вислів про те, що один з дистрибутивів лінукс кращий для програміста, ніж інший.
При наявності величезних офіційних репозитаріїв, яка в біса різниця?
SLP, не розумію, я вже в котрий раз зустрічаю Ваш вислів про те, що один з дистрибутивів лінукс кращий для програміста, ніж інший.
Тот с которым дольше долбаться тот и лучший )) Я использую Linux для работы и мне достаточно пары часов и широкого канали инета чтобы полностью настроить все к работе с нуля.
зачем скачивать если все есть в списке пакетов на носители ? не понимаю
к тому же я с осторожностью отношусь к пакетам которые НЕ идут на официальном носителе.
они могут сопровождаться постольку-поскольку
ну и наконец
ubuntu не позиционируется для программеров. для этого у них есть специальная серверная редакция.
но она не gui, что не есть cool
Последний раз редактировалось: SLP (Пн Июл 04, 2011 08:01 am), всего редактировалось 1 раз
Не все є на носії, воно і не потрібно все. Є інтернет і офіційний репозитарій.
Одного CD — з головою. Інше за смаком, що потрібно, кожний сам обере.
Не розумію.
З якою обережністю, навіщо обережність? Репозитарій — офіційний!
Де завжди свіжі версії, з виправленими помилками.
Яка різниця? Серверна редакція — це теж Убунту.
Сміх та й годі.
Чому не позиціонується? Все що треба програмеру, він візьме і скачає. З офіційного репозитарія.
Яка різниця? Гуі — не гуі, скачав ікси, віконний менеджер — ось тобі і гуі. В будь-якій версії.
Навіщо диск, який застаріє через місяць???
Вам що, робити нічого, збирати їх в колекцію????
Мені? Саме так! Мені цілком вистачає одного CD.
Все, чого там немає, я скачаю з Інтернет. Бо він в мене є, а у Вас що, його немає?
Це як в Дебіані, скачати собі дистрибутив з п’яти DVD і коритуватись майже завжди тільки першим.
Та навіщо воно здалося? apt-get update && apt-get install що хочеш
В офіційному репозитарії всі пакети однаково підтримуються.
Якщо потрібні Вам пакети є нестабільними в репозитарії в Інтернет, вони що, стануть стабільними на DVD?
Так увімкніть логіку, ці пакети все ж таки колись виправлять, але скоріше вони оновляться у Вас через Інтернет, а не через DVD. Це ж так просто, навіщо ці костилі з DVD, це вже вчорашній день.
ну и наконец
ubuntu не позиционируется для программеров. для этого у них есть специальная серверная редакция
и зачем программеру сетевая редакция? сетевая - она чтобы шлюз сделать, допустим, или там облачный инстанс залить
программеру нужна среда разработки, средства отладки и тестирования, документация, не?
в серверной и десктопной версии по разному сконфигурированы ядра
+1 я жене на ноут когда ставил, то качнул инсталяху 50 Mb чтоб быстро качнулась, потом записал на болванку и дальше ручками. Зачем качать кучу лишнего?
Потом сделал на ноуте установку
sudo apt-get install lxde
и подтянулись иксы и прочая лабуда, поставилось только то что реально нужно для работы. Потом небольшая настройка системы и комп готов.
Ставить дистр без SQL-серверов, языков программирования, сред разработки и тп для программера и потом СКАЧИВАТЬ все это из инета считаю верхом глупости.
Точка.
Последний раз редактировалось: SLP (Пн Июл 04, 2011 08:02 am), всего редактировалось 1 раз
Ставить дистр без SQL-серверов, языков программирования, сред разработки и тп для программера и потом СКАЧИВАТЬ все это из инета считаю верхом глупости.
Точка.
Ты смешной.
Объясни, зачем на сервере Eclipse или Android SDK
(которые не входят в поставку ubuntu и наверное очень плохо поддерживаются)