У росіян немає досвіду системної боротьби за свої права, хоч людей мислячих достатньо.
Пробачте, а хіба Велика Жовтнева була не в Росії?
Цитата:
Нагадує, і прийшло те стадо звідти, з СРСР, і можемо повернутись туди, все в наших руках.
Зрозуміло, до 1939 року на частині України (а до1919 на всій Україні) жили виключно горді, вільни люди, які не були стадом.
Я запитав, яке відношення Московія мала до Русі, тому що московіти стали називатись русскими після царського указу 1721 року. Так? Ну там же чорним по білому. Замість відповіді Ви мені говорите, яке відношення має Галичина до України? Ви вважаєте, якщо з Галичиною щось не в порядку, то це автоматично дає можливість в іншому питанні робити підміну.
Тепер щодо Галичини. Кому Галичина, і чому стала поперек горла? Вам, в даному випадку, тому, хто не вважає себе українцем. Я спираюсь на Ваші висловлювання. Галичина, на сьогоднішній день, форпост українства, і зрозуміло що це Вам не подобається. Тепер розумієте, яке відношення має Галичина до України?
Тепер про Велику Революцію, яку Ленін називав білшовистським переворотом. Лютнева Революція, так, запускались демократичні процеси, але не сталось. І взагалі, я не можу розібрати Вашого ставлення до тих подій. На Вашу думку, Жовтнев Революція, чи переворот як його називали більшовики, то була боротьба російського народу за свої права?
Я запитав, яке відношення Московія мала до Русі, тому що московіти стали називатись русскими після царського указу 1721 року.
А коли галичани почали називатись українцями?
Взагалі, мені важко з Вами спілкуватися не тільки тому, що українська не є мовою, якою я думаю, але більше тому, що Ви свідомо ігноруєте чи перекручуєте факти. Ви дійсно вважаєте, що в Московії жили татари чи нормани, чи взагалі - слуги діявола? "Русские" - цей термін спочатку визначав "люди, живущие на Руси" та був, скоріш, теріторіальною, ніж національною ознакою. Мешканцями Московського князівства (а потім - царства) були слов'яни, одні з тих, хто бів назван "великороссами".
Зараз стосовно Галичини та України. Слов'яни, які мешкали в Галичині, звалися "русіни", українцями вони стали після 1939 року.
Хіба це - не факти? Чому тоді Ви підносите факти ТІЛЬКИ з Вашої точки зору? На мою думку - тому, що Вам вигідно відволікати молодь націстською пропагандою від СПРАВЖНИХ ворогів України.
Що до Жовтневой Революції. Так, я дійно вважаю її боротьбою народів Росії (в тому чіслі - російского) за свої права. Але, як майже будь-яка боротьба, була використана покидьками. Як зараз використовуєтся боротьба українців.
Була тут одна тема – хто ми, і не склалось, бидло почало сперечатись, і смотрящій закрив тему. Пропоную толерантний варіант – ми українці, ми полурусские або ми русские. Чому я лізу з цим, тому, що вважаю, поки ми не дамо відповідь на це питання, ми не вийдемо з замкненого кола.
Не важно кто ты, главное что ты делаешь для того, чтобы быть кем то!!! (
Веке в 20-м. Позже всех остальных украинцев.
А то все руськими та руськими
Последними, видимо, будут товарищи Сидора
Кстати, обхохочешься, калека, на старых европейских картах Галичина Руссией называется, а Эрефия - Московией. Во дают, а