В Туле. 71 регион, 180 км от Москвы по симферопольской трассе.
Добавлено спустя 6 минут 19 секунд:
korney писал(а):
тогда почитайте отчет о поездке в Грузию, который выкладывал товарищ Воrz
Вы мне ссылочки то не кидайте. Я в Тбилиси этим летом был сам.
Как то предпочитаю собственными глазами смотреть.
Кстати вопрос. Если в Украине такое гуано, а в Джорджии сплошной файн, то собственно чо ви не там??
Мова ж іде про те, що в Грузії є досягнення в розвитку демократії і тільки. Та і досягненнями це може бути тільки для того, хто вважає демократію за цінність.
Цікаво, а як же ті, кого звільнили? Краєм вуха чув, що Путін запропонував збільшити допомогу тим, самостійним державам. Суми в мільярдах. Там вже мабуть новий Кувейт.
опять смотрим в сторону Грузии, значит не все у них гладко, если победила опозиция
На це можна дивитись по різному. Ось не так давно, там де все було гладенько, були розборки з владою. Якщо владу люблять і вважають її від Бога, буде все гладко, тільки наступає момент, коли ця влада, любима, надоїдає. І на рівному місці закіпає. Подивіться на Росію, там завжди опозицію держать за клоунів, самі люди, громадяни Росії. За останні 500 років ніяких змін. Любима влада – бунт, і все спочатку. Не хочу повчати росіян, бо це моя суб’єктивна думка, але мені більше подобається коли владу, навіть любиму, люди інколи відправляють в опозицію. Головне щоб у нової опозиції була можливість прийти до влади. Так було в Польщі, замість Валенси люди обрали Кваснєвського. Це нормально.
опять смотрим в сторону Грузии, значит не все у них гладко, если победила опозиция
А гладко не бывает нигде и ни когда,разве что на кладбище. А тем более в Грузии: с одной стороны Запад (направление движения мы увидели), с другой стороны РФ (с танками). Если оппозиция будет плясать под дудку РФ,... в общем будем посмотреть как оно будет.