А почему нету отрывка из мультика про Чиполино? Не дорабатываем.
Большинство сами вспомнили эти кадры, я же решил, что это будет перебор. Данный налог комичен сам по себе
Да и помимо того, Родари был коммунистом и я просто решил избежать ещё одного ведра помоев в свой адрес.
А мені згадався інший мультик, про козеня яке вміло рахувати до десяти. Козли, барани, корови і інша худоба, чому були такі нетерпимі до того, хто їх порахував? А тому, що не розуміли, що означає – рахувати. Так і з людьми, чого не знають, сприймають вороже, і чим дикіша людина, тим більші її страхи. Розумію, як страшно, що Польща введе податок на дощ. А ми ж рядом. Так і нас пощітають. А яка думка що до того, для чого такий податок? Слабо? Впевнений, що страх не дасть можливості поцікавитись таким питанням. Людину яка не хоче знати, силком не заставиш змінити свою думку. І все ж. Спробую.
Скажу наперед, такий податок є в Німеччині. Чим більшу площу землі ти закрив від дощу, тим більший податок. Мабуть в цьому є логіка. Не знаю, вони так вирішили, для себе. Не бунтують. Вони бунтують тоді, коли в оподаткуванні виникає несправедливість. Може читали, декілька днів тому, в Англії бунтували, бо витягли за шкірку якогось ініціатора змінити оподаткування, з вагону класом вище, ніж йому це було дозволено законом. Головне для громадянина, щоб податки сплачувались справедливо. Бидло ж, обурюється тоді, коли йому скажуть коли обурюватись. А особливо коли прочитає про це в газеті.
Бидло ж, обурюється тоді, коли йому скажуть коли обурюватись. А особливо коли прочитає про це в газеті.
Быдло - это те, кто с радостью идёт на бойню отдаёт всё, что им прикажут.
Можно, например, ввести налог на воздух (по объёму лёгких), кто больше дышит, тот больше платит. А что, тоже справедливо!
Бидло ж, обурюється тоді, коли йому скажуть коли обурюватись. А особливо коли прочитає про це в газеті.
Быдло - это те, кто с радостью идёт на бойню отдаёт всё, что им прикажут.
Можно, например, ввести налог на воздух (по объёму лёгких), кто больше дышит, тот больше платит. А что, тоже справедливо!
Такий податок вже був в історії людства. Головне не який податок, а як він діє. Якщо він стосується кожного, і не впливає, кардинально, на життєвий рівень людини, то хай собі буде. Коли точно знаєш як використовуються кошти від збору такого податку, то може таке бути, що хотітимеш його збільшення. Ви не дискутуєте, Ви огризаєтесь на світ, через свою темноту. Вам не подобається податок на дощ, який хочуть запровадити в Польщі, і про який Ви нічого не знаєте, для чого це їм і куди підуть ті кошти, і в той же час, у Вас в голові, навіть випадково, не майне думка, що є смішний податок, який ми всі платимо – податок на дороги.
Выборы. На сегодня самый горячий округ в Первомайске http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/2/6976538/
Сюжет еще тот - хрен уследишь,кто там в лидерах. Мне одно понятно: суд,а тем более исполнительная служба нарушили ЗАКОН. Протоколы изыматься не имеют право. На сайте побеждает то кандидат от ОО, то от ПР,вчера громада на майдане пересчитала под камеры - победил кандидат от ОО, но наша песня хороша - начинай сначала.
Я вот другого не пойму. Зачем это власти? Конституционного большинства не будет, простое большинство возможно только если самовыдвиженцев к себе перетянут (правда тут вопрос сколько к ним пойдет)или с комми опять.
Там ведь реальное обострение. Показать кто в доме хозяин? А если там реально народ упрется? Майдан? Оно им надо.Да и выборы показывают,что украинцы то особо под власть не гнутся,тут скорее власти нужно гнуться под народ.
Вот зачем это им?