УРАЛ "чувак" та ти шаріш!!!! це я про КОРН, та Кіркорова, мені подобалося усе що роблять Корн, до їх 2003 альбому, бо цей альбом просто попса. самим найкращім альбомом Корна, я вважаю був Untouchables 2002 року, виділити особливі пісні такі як : "Here to Stay" "All My Hate" "Blame" дійсно це найкращі пісні на усю їх не малу історію. Зараз з релізом нового альбому, насправді я чув лише одну пісню, ну що можно сказати просто Рок-Поп. На рахунок Філі Бедросовіча, можу сказати тіки одне до Корну йому далеко але якщо вдарити його ніччю по голові лопатою...може на слідучій день почуємо Деад-Меттал в його виконанні, не дай Бог звичайно.
Товарищь небожитель, вот тебе, милейшему, список треков с альбома
Untouchables
01 - Here To Stay
02 - Make Believe
03 - Blame
04 - Hollow Life
05 - Bottled Up Inside
06 - Thoughtless
07 - Hating
08 - One More Time
09 - Alone I Break
10 - Embrace
11 - Beat It Upright
12 - Wake Up Hate
13 - I'm Hiding
14 - No One's There
Шото я тут не вижу песенки All My Hate..... или може я слепой....
Пан Дрей, я на цей раз буду набагато розумніший, та не буду вас принижувати.
Пан Дрей, справа уся у тому, що альбом Untouchables 2002 вийшов у двух варіантах, перший тобто сам Untouchables (як раз у ньому і є пісня All My Hate) та інший з додатковим треком, реміксом на пісню Here to Stay , його прозвали Untouchables (US Limited Edition) . Так от у цьому тобто другому варіанті ЦЯ пісня (All My Hate) була названа як Wake Up Hate , та і зовсім багатьом пісням дали нові прозвиська.
Є ще питання?
Типа ты умный? Твой пост сам себе противоречит небожитель,приписка "вопросы есть?" из ваших уст звучит как неуважение,так что читай сам что ты пишешь.
А шоб это небыло совсем уж офтопом,я просто скажу шо КОРН эт не совсем то чего я слушаю,мне больше Мудвейн и Клауфингер по душе.
Типа ты умный? Твой пост сам себе противоречит небожитель,приписка "вопросы есть?" из ваших уст звучит как неуважение,так что читай сам что ты пишешь.
А шоб это небыло совсем уж офтопом,я просто скажу шо КОРН эт не совсем то чего я слушаю,мне больше Мудвейн и Клауфингер по душе.
Послухай, поперше, я не до тебе звертався у цієї темі, ти що зовсім тютю? по друге ніхто не питає тебе що тобі подобається ащо ні, тут я розібрав питання Пана Дрея. Що за оффтоп? ти про що? є питання, є відповідь це оффтоп? ти хоч б спочатку дізнався що це таке, а потім кидався цими словами. Думаю тут суперечь підійшла до свого кінця, цю тему можно закривати.
хм..... начит мне всегда попадался лимитед эдишн... и в инете на первый антачиблс ваще ниче не находил... дай чтоль линку посмареть де есть его треклист чтоль...
в мене сайт домашня сторінка була, от але інету не було, я не відновлював просто не мав змоги це робити, так що її вилучили, але зараз я знову зарегіл її, тіки залишилося залити туди усі 200 сторінок моєї домашньої сторінкі -)) там усе це є, і фото архіви корну, і уся дискографія їх, та тексти пісень усі. от можеш почекати поки я заллю, тому що по сайтах присвячених корну, я мало серфіл, зараз не пам ятаю але думаю є на їх офіційному http://www.korn.com сайт флешовський, скіки качає, можу тільки здагадуватися.
Все, нашел я треклист этого неизвестного мне ранее антачиблса... блин одни неизвестные названия песен.... ваще странно так писец....раньше ниде не видел такого... просто де ты нарыл этот ранний релиз хз... вариант - ПИРАТКА, де не тот порядок песен и тэ дэ... ну незнаю.. на оф.фан сайтах смарел там трек лист тот, который я выложил... вобщем лана прекратим спор на тему новых для меня названий песен...