Слышь, Небожитель, а чё твой ник в списке находящихся на форуме зеленого цвета? не с проста это! не, я канешна интуитивно донадываюсь.... но хотелось бы уточнить
)))) ой, ну що вам пояснувати, усе одно, на свій лад переробите. самі думайте. Я за свої слова відповідаю. і помітне, що жодного матюга не сказав, так що ви за собою слідкуйте!йо))))))))))))))))у
как я решаю проблемы, это ясно, все проблемы так решаются: сказал, если ктото не понял, показал...но после уже в этот день кроме того что я покажу ты врятли что рассмотришь...
как я решаю проблемы, это ясно, все проблемы так решаются: сказал, если ктото не понял, показал...но после уже в этот день кроме того что я покажу ты врятли что рассмотришь...
та на словах ви усі "круті перці". Просто дивуюсь, кожен другий мене обіцяв у чаті побити. але щось не дійшли їх рученята до мене. і не дійдуть.
Жалко что виртуальные проблемы как я гляжу нада словами улаживать...
так навіть дуже жалісно, що ти так думаєш, значить щось з тобою не так...не так...)))це знаєш є партія така "НЕ ТАК" Так от її засновник, якось сказав журналістам чому вони так назвали свою партію:" Что Дурак Тот делает НЕ ТАК", я по підлозі катався))))))))))))))))))))