Это форум, а не сайт националистов. Этим все сказано.
Даруйте пане, Ви тут цензор?
І кимось вповноважені мені вказувати про що висловлюватись, про що - ні? В означеній Вами цитаті, немає навіть натяку на націоналізм. Чи для Вас націоналіст той, хто розмовляє рідною мовою на рідній землі, й Ви через теє готови таврувати кожного?...
Чи Ви просто расист. І для Вас всі укаїнці, евреї, татари - люди (якщо ви нас взагалі за людей вважаєте) другого сорту і не мають права слова навіть в І-неті?
Это форум, а не сайт националистов. Этим все сказано.
...
Чи Ви просто расист. І для Вас всі укаїнці, евреї, татари - люди (якщо ви нас взагалі за людей вважаєте) другого сорту і не мають права слова навіть в І-неті?
Это как раз вы считаете тех кто говорит на русском людьми второго сорта или я не прав ? Мы мешаем вам стоить "незалежну Україну".
Я хотел сказать что тут собрались лиди разных слоев и национальностей и не нужно гнуть свою линию в разговоре. каждый имеет право на мнение. Или у нас в стране цензура ? Уважайте мнение других и тогда будут уважать ваше мнение.
Щось Ви не те верзете...
Даруйте ще раз, проте, це саме Ви намагалися заткнути мені рота, а не я. Агресивні нападки на мене зовсім недоречні. Я тут взагалі нікому нічого не нав"язую (хронологію й зміст висловлювань можна відслідкувати), і поважаю всяку думку й Вашу в тому числі.
Щось Ви не те верзете...
Даруйте ще раз, проте, це саме Ви намагалися заткнути мені рота, а не я. Агресивні нападки на мене зовсім недоречні. Я тут взагалі нікому нічого не нав"язую (хронологію й зміст висловлювань можна відслідкувати), і поважаю всяку думку й Вашу в тому числі.
Типичная отговорка всех нациков когда им нечего ответить...
На любом форуме тысячи таких видел нэ тэ верзете...
Типа нипонял что ему сказали, обычно такие темы ничево в себе не несут и ничем ни кончаются...
Ухаха... "СПРАВЕДЛИВiСТЬ" - понятие субъективное.
Я бы сказал что агрессивная маниакальная параноя и мания величия + стадный инстинкт это подоходит больше...
Просто умилен данным топиком
Человек с ником НЕБОЖИТЕЛЬ предлагает установить власть гетьмана и ЦЕРКВИ про скинов со свастикой за плечами я вобще молчу!
Еще улыбнуло то что нам нужна Европа а не Россия, а какая разница где параши мыть? Или кто-то думает что его с украинским дипломом о высшем образовании в Англии или Германии возьмут в больницу или школу работать? Евросоюзу нужна бесплатная РАБочая сила вот и берут туда всякие Польши Чехии Украины и Болгарии.....
Национализм, фашизм, нацизм и все "измы" "фобии" "филии" не приемлю как тупоголовые крайности, нельзя слепо следовать идее - ИМХО превращаешься в безмозглое зомби!
якщо не йти з Ідеєю, то з чим? Я скажу з чим, з наповненими лайном штанями, ось з чим. Жодна з нац. організацій, партій, і об'єднань ніколи тобі не скаже, що Україна повинна йти за кимось, Україна повинна розвиватися своїм власним шляхом, і керувати нею, повинна корінна Нація українців.
Тож мийте параші шановний товарісч, а ми фанатично будемо слідувати націоналістичній ідеології, і складемо голови за Націю, і Батьківщину, і ніщо нас не зупинить окрім смерті, а мертві сорому не знають!