на інший форумах я сам модератор, і правил там нема. обмеження мого доступу на форумі обмежує впершу чергу того хто накладє це обмеження. ну хай буде так. А модерам раджу лікувати свою манію величі.
ганьба.
на інший форумах я сам модератор, і правил там нема. обмеження мого доступу на форумі обмежує впершу чергу того хто накладє це обмеження. ну хай буде так. А модерам раджу лікувати свою манію величі.
ганьба.
ганьба.
Со своим уставом в чужой монастырь не ходят.Читай правила ,а не устраивают,GO на свои форума-зрозумiв
ладно мені набридло тут комусь щось доводити, клав я на вас на всіх і на цей форум, все одно з 80 000 повідомлень практично жодного розумного не знайти(якщо не брати до уваги пости рейндохса, борза і гії) . Коротше можете видаляти мій ака і всі мої пости. я йду н*х звідси.
прикро що мелітопольський форум сьогодні, на стільки наповнений бичомасою.
Величезніші респектиГІЇ _ БОРЗУ _ NUCLEuS`у _ RAINDOG _
і раджу Рамірезу не витрачати час на цей форум, таку розумну людину як ти цікаво було би послухати на наших нац. форумах, а тут все що ти кажеш зливається в унітаз свідомості.
Слава Україні! Слава Нації!